| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |

» REFERENCIÁK

Step4life Életmód Stúdió

 

 „Az egészség a test ereje, a szellem tisztasága és a lélek nyugalma."

 


Mottónk szerint az egészségünk az emberi szervezet olyan egységén alapul, ahol testünk fizikai állapota, gondolataink rendezettsége és lelki életünk egyensúlya egyaránt befolyásoló tényező. Ezt a filozófiát holisztikus szemléletnek is nevezik, amelyet a humán tudományágak - köztük a nyugati típusú orvoslás is - kezd újra felfedezni.

Stúdiónkat azért hoztuk létre, mert azt tapasztaltuk, hogy még mindig nagy a szakadék az egészségügy, a fogyókúrás programok, a mentálhigiéné, a fitness/wellness - és a szépségipar szolgáltatásai között. Gyakran tapasztaljuk, hogy az elérhető szolgáltatások többsége csak az egyik, vagy csak a másik területre koncentrál, és nem adnak iránymutatást ahhoz, hogy az emberek életmódját miként is kellene egységes egészként tekintve megváltoztatni.

Szolgáltatásainkkal igyekszünk megmutatni a helyes életmódot elsősorban a táplálkozás (dietetika,testsúlykontroll), a különböző mozgásformák (speedfitnessgyógy- és gerinctornafunkcionális személyi-edzés)és az egészség és életmód-tanácsadás (állapotfelmérésselfness), illetve programok  területein. Nem gondoljuk, hogy „csodaszerekkel", „varázs-technikákkal" és „titkos gyógymódokkal" tartós eredményeket lehet elérni, hangsúlyozzuk viszont az életvitel szerű táplálkozási szokások és a testmozgás rendszerességének fontosságát. Kiemeljük a tudatosság és mentális ráhangolódás fontosságát, mert az elvárt eredmény nagyrészt a belső motivációtól függ, amiben mi segíteni igyekszünk szakértő munkatársaink közreműködésével.

Koncepciónk szerint konzultációkkal, személyi-edzésekkel és kiscsoportos foglalkozásokkal segítünk a helyes életvitelhez vezető út megtalálásában, és az egészséges életmód fenntartásában.

Szakmai hitelességünk záloga, hogy minden munkatársunk magasan képzett, egészségügyi végzettséggel rendelkezik, amely szaktudás a problémás páciensek (erősen túlsúlyos, korlátozottan terhelhető, stb.) esetében különösen fontos. Az orvosi értelemben kontrollált fitness- és wellness szolgáltatásokat „medical wellness"-nek, a személyre szabott komplex tanácsadást pedig "selfness"-nek nevezik, és a jövőben ezek az új irányzatok jellemzi a világ egészségiparát.

Stúdiónkkal ezt a szakmaiságot igyekszünk követni és ennek alapján választottuk ki egészségügyi szolgáltató partnereinket.

Végezetül kiemelnénk, hogy a klasszikus mozgásformák mellett alkalmazunk egy merőben új edzésmódszert is: a Németországból származó speedfitness EMS-technológiáját, amely a gyors eredmények elérésének egyik záloga, és jó alapot szolgáltat, illetve kiegészíti az egyéb mozgás-tevékenységeket.

 

 » TOVÁBBI REFERENCIÁK

 Algida

 


 Magyar Cukorbetegek Országos Szövetsége

 MACOSZ


 TV2 - Babavilág

Babakonyha - 2007. november 24. Neo FM

A Neo családi magazinja nem okoskodik, nem papol, nem nevel, csak segít vidáman kipattanni az ágyból minden .....Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5