| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Főzelékek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Almás burgonyafőzelék kaporral

Hozzávalók:

 - 50 dkg burgonya
 - 25 dkg alma
 - 1 csokor petrezselyem
 - 1 csokor friss kapor
 - só, citromlé
 - bors
 - szerecsendió (ízlés szerint)
 - 4 g keményítő
 - 2 dl frissföl

 

 

Elkészítés:

A kockára vágott burgonyát sós vízben feltesszük főni, majd hozzáadjuk a kockára vágott almát. (Ha vékony a héjrész, nem hámozzuk!) Kaporral meghintjük. Ha megfőtt, keményítős frissföllel habarjuk, kiforraljuk. Rostonsült jércével, pulykával tálalható.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5