| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Halételek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Pasteis de bacalhao - Halkrokett

Hozzávalók (4 személyre):

 - 50 dkg burgonya
 - 1 kg fagyasztott hekk (kifilézve)
 - só
 - bors
 - petrezselyem
 - 5-6 gerezd fokhagyma
 - oregano
 - 4-6 tojás
 - olaj

 

 

Elkészítés:

A halat felolvasztjuk és jól kinyomkodjuk. A krumplit héjában megfõzzük, majd ha kihûlt megpucoljuk és áttörjük. Hozzáadjuk az áttört halat és az aprított fûszereket, majd (egyenként adagolva) annyi tojást keverünk hozzá, hogy a pudingnál még valamivel sûrûbb állagú legyen. A masszából két kanállal kroketteket formálunk és bõ forró olajban megsütjük.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5