| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Halételek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Káposztás csuka

Hozzávalók:

 - 1,5 kg-os csuka
 - 1 kg savanyúkáposzta
 - 6 dkg liszt
 - 1 dkg pirospaprika
 - 8 dkg zsír
 - 10 dkg vöröshagyma
 - 3 dl tejföl
 - só

 

 

Elkészítés:

A csukát megtisztítjuk. Fejét, farkát levágjuk, törzsét 6 egyenlő darabra szeleteljük. A haldarabokat sűrűn és mélyen irdaljuk. Fejét, farkát, belsejét vöröshagymával felfőzzük, majd átpasszírozzuk. Az így nyert lében főzzük meg a káposztát. Ha a káposzta puha és levét elfőtte, a haldarabokat megsózzuk, paprikás lisztben megforgatjuk, forró zsírban kisütjük.
A káposzta felét az edényből kiszedjük, és helyére berakjuk a megsült haldarabokat, majd a kiszedett káposztát a hús tetejére tesszük. Leöntjük tejföllel, és forró sütőben 15 percig sütjük.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5