| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Halételek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Fűszeres busaszeletek

Hozzávalók:

 - 4 db (kb. 20 dkg-os) busaszelet
 - 4 evőkanál ételízesítő por
 - 1 kis fej vöröshagyma
 - 2-3 gerezd fokhagyma
 - 3 evőkanál olaj
 - 1 kiskanál grillfűszer-keverék
 - őrölt bors
 - só

 

 

Elkészítés:

A halszeleteket sóval, őrölt borssal és grillfűszerrel megszórva egy tálba szorosan egymás mellé fektetjük. Ráhintjük a finomra vágott vöröshagymát, az összezúzott fokhagymát meg az ételízesítő port, majd meglocsoljuk citromlével és olajjal. Lefedve legalább egy éjjelen át érleljük.
A pácból kiemelve lecsepegtetjük, majd faszénparázson mindkét oldalát megsütjük, közben a maradék páclével öntözgetjük-kenegetjük.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5