| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Malacságok < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Palkonyai bundás karaj

Hozzávalók (4 személyre):

 - 8 szelet karaj vagy tarja
 - 60 dkg burgonya
 - 1 fej vöröshagyma
 - só
 - bors
 - 2 evőkanálnyi liszt
 - 3 dl olaj
 - 2 db tojás

 

 

Elkészítés:

A hússzeleteket enyhén kiverjük, megsózzuk, borsozzuk és 30 percig pihentetjük. Közben lereszelünk egy tálba 60 dkg hámozott burgonyát. Reszelünk bele egy fej vöröshagymát, sózzuk, borsozzuk, adunk hozzá két tojást, két evőkanálnyi lisztet és összekeverjük.
A hússzeleteket lisztbe mártjuk, majd gondosan megforgatjuk a burgonyás masszában és forró olajban szép pirosra sütjük. Hagymás burgonyával tálaljuk.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5