| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Zöldséges ételek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Mediterrán zöldségek sajtos bruschettával

Hozzávalók (4 személyre):

 - 1 kis bagett
 - 1 evőkanálnyi olívaolaj
 - 1 kisebb padlizsán
 - vékonyra szeletelve 20 dkg haloumi sajt
 - 2 evőkanálnyi finomliszt
 - 2 közepes szilvaparadicsom
 - vékonyra szeletelve 2 evőkanálnyi friss bazsalikom
 - 1 evőkanálnyi kapribogyó, leöblítve és lecsepegtetve

 

 

Elkészítés:

Melegítsük elő a sütőt 220 °C-ra (légkeverős sütőnél 200 °C). Vágjuk a kenyeret átlósan 8 szeletre, majd a szeletek mindkét oldalát kenjük meg olívaolajjal, és forró sütőben pirítsuk 5 percig. Süssük meg a padlizsánt forró grillserpenyőben (grillsütőben vagy kerti grillezőn), míg megpuhul. Forgassuk meg a haloumi sajtot lisztben, majd tegyük forró grillserpenyőbe és süssük, amíg enyhén megpuhul.
Osszuk el a padlizsánt, a sajtot, a paradicsomot, a bazsalikomot és a kapribogyót a kenyérszeleteken, majd locsoljuk meg a maradék olajjal.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5