| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Vegetáriánus receptek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Articsóka vinagrette mártással

Hozzávalók 4 főre:

 - 4 articsóka
 - 7 ek. ecet
 - 8 ek. olaj
 - 1 kk. mustár
 - 1 ek. felaprózott petrezselyem
 - 1 ek. metélőhagyma, felaprózva
 - 1 ág turbolya
 - 1 ág bazsalikomsó, bors



Elkészítés:

Az articsóka csúcsait kissé levágjuk, majd néhány percig sós vízben főzzük. Ezután ecetes, sós vízbe keverjük, és készre főzzük. Eközben egy tálban összekeverjük a maradék ecetet, az olajat és a mustárt, majd sózzuk, borsozzuk. Végül belekeverjük a felaprózott zöldfűszereket, és az articsókát ezzel leöntve kínáljuk.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5