| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Desszertek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Borzaska

Hozzávalók:

 - 20 dkg háztartási keksz
 - 8 dkg Nutella
 - 12 dkg vaj
 - 2 tojássárgája
 - 8 dkg fenyõmag
 - 5 dkg cukor

 

 

 

Elkészítés:

A szobahõmérsékleten meglágyított vajat összekeverjük a cukorral, hozzáadjuk a kakaót, a tojássárgáját, a darált kekszet és a Nutellát. A masszából egy sündisznóformát formázunk, majd megtûzdeljük a fenyõmagvakkal. Tálalásig néhány óráig hûtõben pihentetjük.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5