| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Szárnyas finomságok < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Kakukkfüves pirított pulykamell

Hozzávalók 4 fõre:

 - 80 dkg pulykamell + tej az áztatáshoz
 - 4 evõkanál olívaolaj
 - 3-4 evõkanál mustár
 - bors só
 - 1 teáskanál ételízesítõ
 - 3 mokkáskanál kakukkfû
 - 1 mokkáskanál gyömbér

 

 

Elkészítés:

A húst megmossuk, felszeleteljük és 1 órára tejbe áztatjuk, majd lecsepegtetjük, kiklopfoljuk, mindkét oldalát besózzuk és legalább 30 percig állni hagyjuk. Az olajból, mustárból és a fûszerekbõl pácot készítünk, majd minden egyes hússzeletet megkenünk vele. A húst legalább 1 órát állni hagyjuk a pácban, majd (elektromos)grillsütõn vagy egy teflonon pirosra sütjük minkét oldalukat. Azonnal fogyasztható! Burgonya, rizs vagy bármilyen saláta illik hozzá.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5