| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» DIÉTÁS RECEPTEK » Gluténmentes receptek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Gluténmentes répatorta

Hozzávalók:

 - 5 tojás
 - 20 dkg cukor
 - 30 dkg reszelt sárgarépa
 - 30 dkg dió vagy mandula darálva (vegyesen is lehet)
 - 8 dkg kukoricaliszt 
 - 1 csomag vaníliáscukor
 - 1 evőkanál rum
 - 1/2 citrom reszelt héja
 - 1 kávéskanál szódabikarbóna

 

 

A csokimázhoz:

 - 10 dkg gluténmentes csoki
 - 5 dkg sütőmargarin
 - 5 dkg fehércsokoládé

 

Elkészítés:

A tojásokat a cukorral habosra keverjük, belekeverjük sorban a hozzávalókat. 26 cm-es átmérőjü tortaformában (kikent, kukoricalisztezett) előmelegített sütőben, 180 fokon kb. 40 perc alatt készre sütjük. A mázhoz a csokit és margarint gőz felett felolvasztjuk, a torta tetejére öntjük és elsimítjuk.
A fehér csokit lereszeljük, és egyből a csokimázra szórjuk.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5