| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Halételek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Fűszeres busafilé

Hozzávalók:

 - 80 dkg busafilé vagy szelet
 - 5 evőkanál olaj
 - 1 teáskanál citromlé
 - 1 csipet só
 - 2 csipet bors
 - 1/2 csomag petrezselyem

 

 

Elkészítés:

Megmossuk, besózzuk és 15 percig állni hagyjuk a busafiléket. Közben pácot készítünk: 4-5 evőkanálnyi olajhoz hozzákeverjük a sót, borsot és az apróra vágott petrezselymet. A pácban megforgatjuk a busafiléket, majd egy teflonban azonnal puhára sütjük az egészet. Megszórjuk még egy kis petrezselyemmel vagy apróra vágott snidlinggel és azonnal fogyasztható.
Párolt vagy grillezett zöldségek kiválóan illenek hozzá.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5