| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» DIÉTÁS RECEPTEK » Tejmentes receptek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Almával töltött csirkemell

Hozzávalók (4 főre):

- 50 dkg csirkemell
- 40 dkg alma
- 3 dkg margarin
- szerecsendió
- só

Elkészítés:

A kicsontozott csirkemellet kettévágjuk, kicsit kiverjük. Megsózzuk, és meghintjük kevés szerecsendióval. Az almát, miután a magházát eltávolítottuk, karikákra vágjuk. Az almakarikát ráhelyezzük a csirkemell felére, ízlés szerint kevés fahéjjal is megszórhatjuk, majd a másik felét ráhajtjuk, és hústűvel összetűzzük. Kikent tepsibe tesszük, tetejét megkenjük margarinnal. Alufóliával lefedjük, és kb. 40 percig sütjük. Amikor majdnem kész, körülrakjuk a maradék almával, és még 10 percig sütjük.

Energiatartalom: 224 kcal

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5