| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» DIÉTÁS RECEPTEK » Cukormentes ételek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Cseresznyés zabkorpa lepény

Hozzávalók (20 szelet):

- 50 dkg cseresznye
- 50 dkg meggy
- 25 dkg margarin
- 1 evőkanál vanília aroma
- 4 db tojás
- 1 citrom reszelt héja
- 25 dkg zabkorpa
- 15 dkg graham liszt
- 1 tk. sütőpor
- 2 cl rum vagy rumaroma
- 1,5 dl meggylével elkeverve
- 5 dkg kókuszreszelék
- édesítőszer

Elkészítés:

A sütőt 200 ° C-ra előmelegítjük, a tepsit kivajazzuk, a gyümölcsöket kimagozzuk. A margarint az édesítőszerrel és a vanília aromával habosra keverjük, hozzáadjuk az egész tojásokat és a citromhéjat. A zabkorpát a liszttel és a sütőporral összekeverjük, és a rumos meggylével együtt kanalanként a tojásos masszához keverjük. A tésztát beleöntjük a tepsibe, rászórjuk a cseresznyét és a meggyet. Kókuszreszelékkel egyenletesen meghintjük, és 35-40 perc alatt aranysárgára sütjük.

Energiatartalom: 221 kcal ( 20 g szénhidrát/ szelet)

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5