| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Levesek < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Kefires mexikói leves

Hozzávalók (4 főre):

- 8 dl kefir
- 1 mokkáskanál csemege pirospaprika -
- Só
- 1-1 csipetnyi őrölt bors és chilipor
- 1 mokkáskanál felaprított friss, vagy feleannyi őrölt bazsalikom
- 1-1 piros és zöld húsú paprika
- 1 avokádó
- 1 kisebb cső kukorica
- 10 dkg konzerv vörös bab
- 1 vöröshagyma

Elkészítés:

A kefirt a fűszerekkel összekeverjük. A kétféle paprikát kicsumázzuk, az avokádót meghámozzuk, vékonyan felszeleteljük, leforrázzuk, kihűtve a kefirbe keverjük. A kukoricát enyhén sós vízben megfőzzük, a szemeket lemorzsoljuk róla. Ha kihűlt, az előzőekhez adjuk a lecsepegtetett babbal együtt. A vöröshagymát megtisztítjuk, félkarikákra vágjuk, a paprikához hasonlóan leforrázzuk, a levesbe keverjük.
Jól lehűtve kínáljuk.

Elkészítési idő: 35 perc+ hűtés

Energiatartalom: 172 kcal

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5