| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Malacságok < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Gombás-lecsós sertésszelet

Hozzávalók:

 - 6 szelet csont nélküli karaj
 - 2 db paprika
 - 2 közepes paradicsom
 - 1 fej vöröshagyma
 - 4 nagy fej champignon gomba
 - olaj
 - só
 - bors

 

 

Elkészítés:

A vöröshagymát apróra kockázom, majd olajon megdinsztelem, beleteszem a megtisztított, karikára vágott gombát. Sózom, borsozom, majd megpárolom. Hozzáadom a kockára vágott paprikát és paradicsomot. Kb. 10 percig együtt párolom (valamelyest maradjon egyben a paprika is és a paradicsom is).
Egy tűzálló tálba kevés olajat öntök, beleterítem a besózott karajszeletek felét, majd a gombás ragu felét rákanalazom. Következő adag hús, arra pedig a maradék ragu.
Alufóliával beborítom, és kb. 1 órán át sütöm, lassú tűzön, hogy a hús jól átsüljön. A fóliát az utolsó 15-20 percben leveszem róla, hogy a levéből elpárologhasson a felesleg.

 

Forrás: www.mindmegette.hu

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5