| ÉTRENDEK | RECEPTEK | DIÉTÁS RECEPTEK | SZOLGÁLTATÁSOK | REFERENCIÁK | CIKKEK | TÁPANYAG TÁBLÁZAT |
» RECEPTEK » Szárnyas finomságok < VISSZA A RECEPTEKHEZ


Narancsos csirke

Hozzávalók:

 - 4 db csirkecomb (de lehet csirkemellfilé is, vagy a kettő vegyesen)
 - 3 dl tejszín
 - 1 dl narancslé
 - 1 evőkanál mustár
 - szárnyas fűszerkeverék
 - só
 - pici olaj

 

 

 

Elkészítés:

A csirkecombokat vagy egészben, vagy az alsó- illetve felsőcombra elvágva befűszerezzük. A tepsibe nagyon kevés étolajat öntünk, a húst belehelyezzük. A tejszínt, a narancslevet és a mustárt összekeverjük, jó alaposan eldolgozzuk benne a mustárt, majd a húsra öntjük. Fólia alatt kb. egy órát sütjük, majd a fóliát levéve aranybarnára sütjük, közben többször meglocsoljuk a húst a szafttal. Leginkább párolt rizs vagy rizi-bizi illik hozzá.

 


Fatal error: Call to undefined function session_is_registered() in /home/digieinf/public_html/egeszsegdietahu/login_rendszer.php on line 5